Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Aanmeldformulier

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

Aanmeldformulier

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


Gegevens

Vul hier uw eigen contactgegevens in.

Vul hier uw eigen contactgegevens in.

Vul hier de gegevens in van de contactpersoon van het gezin dat u aanmeldt.

Reden van aanmelden
Upload bestanden

Voeg hier indien nodig medische en/of financiële documenten toe en upload een foto van het gezin dat wordt aangemeld.

Maak een keuze tussen het aanmelden van uw eigen gezin of het aanmelden van iemand die u kent en vul het formulier volledig in.