Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Disclaimer

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

Disclaimer

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


AANSPRAKELIJKHEID

Roompot Vakanties betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website, wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit bij ons te melden zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud.

U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinked op deze website, nalezen op de website van de desbetreffende organisatie.

Roompot Vakanties aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze website. Reacties van bezoekers vallen buiten onze verantwoordelijkheid. Roompot Vakanties aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. Wij behouden het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

COPYRIGHT

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Roompot Vakanties is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen. Roompot Vakanties acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan de Roompot-site gelinkte site.

MERKEN

Zonder onze schriftelijke toestemming is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.