Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Maak jij met de hele klas het vakantiehuis van jullie dromen? Doe mee met de eerste landelijke ontwerpwedstrijd voor groep 5 tot en met groep 8 en win een spetterend schoolfeest op een Roompot-vakantiepark! Op deze website vind je alle informatie over de wedstrijd en kunnen juffen en meesters hun klas inschrijven. Bovendien kun je hier vanaf half september het laatste nieuws volgen en inspiratie opdoen.

De wedstrijd

Een eigen gameroom, slaapkamers met glijbanen, een ijswagen in de keuken, een zwembad in de badkamer… richt met de hele klas het vakantiehuis van je dromen in en win een te gek feest op een vakantiepark ergens in Nederland!

Lesmateriaal

Download hier het stappenplan en ander beschikbaar lesmateriaal!

Wie doen mee?

Groep 5, 6, 7 en 8 van alle basisscholen in heel Nederland kunnen meedoen met deze wedstrijd.

Wat maak je?

In 6 weken tijd bedenk je met de hele klas de inrichting van een supergaaf vakantiehuis. Knippen, plakken, tekenen, schilderen of een écht huis bouwen, alles kan en mag! Ook vertellen jullie in maximaal 1 A4 waarom voor dit ontwerp is gekozen.

Wanneer is de wedstrijd?

Vanaf maandag 2 oktober gaan alle klassen aan de slag om het vakantiehuis van hun dromen te maken. De jury moet het ontwerp uiterlijk vrijdag 17 november hebben ontvangen en kiest vrijdag 24 november 3 ontwerpen die doorgaan naar de finale. Op woensdag 13 december wordt de winnaar van de finale bekendgemaakt.

Deel @Roompotvakanties

We zijn erg benieuwd naar jullie voortgang! Deel jullie leukste foto vóór 25 oktober, tag @RoompotVakanties op Facebook en de basisschool met de meeste likes wint een leuk verrassingspakket om het vakantiedroomhuis helemaal af te maken.

Waar stuur je je ontwerp naartoe?

Stuur het ontwerp op naar: Koos Konijn Foundation, t.a.v. Ontwerpwedstrijd, Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland. Als opsturen per post lastig is, kun je ook foto’s of een filmpje sturen naar: info@kooskonijnfoundation.nl. Vergeet niet in het onderwerp van je e-mail ‘Ontwerpwedstrijd’ te zetten.

Wat kun je winnen?

De winnende klas krijgt een spetterend schoolfeest mét DJ op een vakantiepark van Roompot Vakanties. Jullie worden met de bus opgehaald, kunnen lekker zwemmen en smullen van frietjes en pizza. We maken er een geweldige middag van!

Aanmelden

Al zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in! Juffen en meesters kunnen de klas uiterlijk 29 september 2017 aanmelden voor de wedstrijd. Vergeet niet eerst de spelregels goed door te lezen.

Inschrijf-/contactformulier wedstrijd

De Koos Konijn Foundation

De wedstrijd ‘Ontwerp het vakantiehuis van je dromen’ wordt georganiseerd door de Koos Konijn Foundation. Deze foundation is een initiatief van Roompot Vakanties en zet zich in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Op 20 mei 2017 opende de Koos Konijn Foundation op vakantiepark Weerterbergen haar eerste eigen vakantiehuis. Om dit te vieren, organiseert de foundation een wedstrijd waarbij kinderen uit heel Nederland het vakantiehuis van hun dromen mogen ontwerpen.

Lees meer over de Koos Konijn Foundation