Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een verrassingsbezoek van Koos Konijn

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

Een verrassingsbezoek van Koos Konijn

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


Samen met onze mascotte Koos Konijn gaan we regelmatig op pad om kinderen door het hele land te verrassen. De kinderen mogen lekker dansen en knuffelen met Koos, krijgen cadeautjes en beleven een heerlijke middag. Uiteraard vinden deze verrassingsbezoekjes in goed overleg plaats met bijvoorbeeld de school of organisatie waar we langsgaan. Wel is het verrassingselement voor de kinderen natuurlijk altijd een belangrijk uitgangspunt!.

Verrassingsverhalen

Koos Konijn Foundation Ontwerpwedstrijd

Meer dan 80 basisscholen helpen de Koos Konijn Foundation met het ontwerpen van een vakantiedroomhuis. Benieuwd welke school er zal gaan winnen?

Koos Konijn Foundation

Paula is erg ziek en kon niet mee op vakantie naar een Roompot park. Ze was hier verdrietig over, want nu kon ze Koos Konijn niet zien.

Koos Konijn Foundation

De eendjes van Roompot Vakanties hebben gezwommen voor het Toon Hermans Huis.

Koos Konijn Foundation

Koos Konijn las het bericht over de meervoudig gehandicapte Thomas die naar de auto moet kruipen en besloot te helpen.

Op 19 en 20 mei 2017 werd de eerste SamenLoop voor Hoop Walcheren georganiseerd. Koos Konijn mocht mascotte zijn van de KinderLoop voor Hoop!

OBS de Vliete opende op 6 april haar vernieuwde schoolplein en schoolgebouw. De Koos Konijn Foundation was er bij!