Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

KinderLoop voor Hoop

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


Op 19 en 20 mei 2017 werd de eerste SamenLoop voor Hoop Walcheren georganiseerd in Middelburg. Deze wandelestafette van 24 uur is een initiatief van KWF Kankerbestrijding en staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Koos Konijn, de mascotte van de Koos Konijn Foundation, vervulde dit weekend een bijzondere rol: hij was voor even ook de mascotte van de KinderLoop voor Hoop – een sponsorloop van 24 minuten, waarbij kinderen geld inzamelen voor KWF.

Donatie voor de KinderLoop
Eerder danste Koos Konijn al mee met de kinderen in de promotievideo van de Kinderloop voor Hoop, nu mocht hij tijdens de loop ook echt als mascotte optreden. De kinderen konden Koos een high five geven, met hem op de foto en dansten zelfs met z’n allen de polonaise. Maar dat was nog niet alles: als kers op de taart mocht Koos Konijn namens de Koos Konijn Foundation ook nog een cheque doneren aan KWF, ter waarde van 500 euro!