Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Koos helpt meervoudig gehandicapte Thomas

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

Koos helpt meervoudig gehandicapte Thomas

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


Op 11 augustus berichtte AD.nl dat Corrine de Visser uit Goes een crowdfundactie voor een rolstoelbus was begonnen. Haar dertienjarige zoon Thomas heeft een meervoudige handicap. Doordat Corrine ernstige rug-en polsklachten heeft kan ze Thomas niet meer optillen. Hierdoor moet Thomas kruipend over kussens naar de auto. Deze manier van verplaatsen is voor Thomas niet langer haalbaar. Om dit probleem op te lossen is er een rolstoelauto nodig.

De Koos Konijn Foundation levert door middel van een donatie graag een bijdrage om deze droom te verwezenlijken. Zo komt de rolstoelbus een stukje dichterbij. Bovendien verwelkomt Koos het gezin voor een volledig verzorgde vakantie op een Roompot Vakantiepark!

Koos Konijn Foundation