Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Verjaardag verrassing voor Paula

Ontwerp het vakantiehuis van je dromen

Lees meer over de wedstrijd

Verjaardag verrassing voor Paula

De winnaar is bekend!

Vanaf 25 november kon er via de Facebookpagina van Roompot Vakanties, gestemd worden op de drie gekozen ontwerpen. Massaal werd er gestemd. Deze publieksstemmen werden meegenomen in het totale oordeel van de jury.

De jury beoordeelde de inzendingen op creativiteit, vormgeving, materiaal en afwerking. Natuurlijk was het ook belangrijk dat het ontwerp echt gebouwd kan worden, zodat het ‘Vakantiehuis van je dromen’ gerealiseerd kan worden.

Koos Konijn reikte de Feestcheque uit aan de leerlingen van groep 8 en aan meester Erwin van Dam van Basisschool De Kirreweie uit Burgh-Haamstede. Deze winnaar krijgt een volledig verzorgd feest op een van de vakantieparken van Roompot, inclusief DJ, eten, drinken, activiteiten en vervoer.

De winnende school mag ook nog een gezin nomineren dat als eerste in het toekomstige vakantiehuis mag verblijven. Het ‘Vakantiehuis van je dromen’ wordt medio 2018 gebouwd op Vakantiepark Hunzedal. Wil je de voortgang van de bouw van het vakantiedroomhuis volgen? Hou de Facebookpagina van Roompot Vakanties goed in de gaten.


Jaar in, jaar uit gaat Stichting Pameijer met haar cliënten op vakantie naar één van de parken van Roompot Vakanties. Doordat één van hun cliënten, Paula helaas heel erg ziek is, kon zij dit jaar niet mee op vakantie. Hier was zij ontzettend verdrietig over, want nu kon ze Koos Konijn niet zien.

Paula is ontzettend fan van Koos Konijn en heeft bijna elk artikel van de Koos Konijn collectie. Van het memospel, de knuffel, de puzzel tot de drinkbeker. Zo kunnen we wel zeggen dat Paula 100% zeker de allergrootste fan van Koos Konijn is en daarom wilde wij en haar verzorgsters haar graag in het zonnetje zetten tijdens haar 60e verjaardag! Omdat zij wellicht Koos Konijn nooit meer gaat kunnen zien, gezien haar korte levensverwachting, heeft Koos Konijn tijdens haar verjaardag op zondag 24 september een bezoekje gebracht. Het allerlaatste grote wens ging in vervulling en haar geluk kon niet meer op. Koos bracht de allerleukste cadeautjes en ging met haar op de foto. Ook al andere bewoners waren ontzettend enthousiast, het was een dag om niet te vergeten!

Stichting Pameijer zet zich via een woonvorm in voor verstandelijk beperkte mensen.

Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation