Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een verrassingsbezoek van Koos Konijn > Een verrassing voor Joannathan Duinkerke

Een verrassing voor Joannathan Duinkerke

Joannathan Duinkerke, misschien kent u hem wel. Tijdens de etappe Amsterdam-Middelburg greep hij zijn kans en wist hij aan te sluiten bij een groep achterblijvers. Deze bijzondere actie bleef natuurlijk niet onopgemerkt en in de navolging mocht Joannathan onder andere aanschuiven als tafelgast bij De Wereld Draait Door en Holland Sport.

Olympisch kampioen
Inmiddels is de 28-jarige Goesenaar niet alleen door zijn deelname aan de Giro d´Italia een bekend gezicht in de wielerwereld, maar ook door zijn prestaties in de categorie ID cycling . In deze discipline rijden renners met een verstandelijke beperking op een racefiets, tandem of driewieler. Joannathan werd in deze tak van sport de afgelopen jaren onder meer gekroond tot Nederlands kampioen, wereldkampioen en zelfs olympisch kampioen.

Verrassing van Koos Konijn
Om aan de top te komen, moet Joannathan veel trainen en wedstrijden rijden. Maar daarnaast vindt hij ook nog de tijd om in de ochtenden te werken op het sorteercentrum van PostNL. Daar wist Koos Konijn hem op 14 maart flink te verrassen met een groot pakket. De anders zo spraakzame Joannathan wist even niet wat te zeggen. Gelukkig hielpen zijn collega’s hem samen met Koos Konijn bij het uitpakken van zijn cadeaus: een prachtige Isaac-racefiets en officiële Koos Konijn Foundation wielerkleding. Zo is hij weer helemaal klaar voor het nieuwe wielerseizoen.