Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Mede mogelijk gemaakt door

Mede mogelijk gemaakt door

Partners

Wij werken samen met gewaardeerde partners die ons helpen in de selectie van gezinnen die in aanmerking komen voor een verblijf in de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.

In het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis wordt er gewerkt met de meest bijzondere en kwetsbare patiënten: kinderen. Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Stichting Reis met je Hart zet zich in voor gezinnen die vanwege financiële problemen er nooit tussenuit kunnen, en zorgt ervoor dat zij wel even van een welverdiende vakantie kunnen genieten.

Nationaal Fonds Kinderhulp helpt kinderen in Nederland die opgroeien in armoede en zich vaak buitengesloten voelen. Het fonds helpt met onder meer een fiets, een opleiding, zwemlessen, een dagje uit voor de nodige ontspanning en de contributie voor een sportclub.

Sponsors

Diverse sponsoren hebben in de afgelopen tijd meegewerkt om zoveel mogelijk kinderen te verassen met een vakantie of een bezoekje van Koos Konijn.

De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties. Als hoofdsponsor stelt Roompot verschillende Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen ter beschikking en verrassen en verblijden zij kinderen door het hele land met cadeautjes en bezoekjes van Koos Konijn.

Koos Konijn Foundation

Benk Groep biedt tal van oplossingen op het gebied van internet, telecom, ICT, cloud, beveiliging en telematica voor de zakelijke markt en support op maat.

Carte D’or is specialist op het gebied van desserts. Het bedrijf stelt een deel van haar ijsassortiment beschikbaar voor de gezinnen van de Koos Konijn Foundation.

Cleanlease is gespecialiseerd in het reinigen van textiel. Het bedrijf ondersteunt de foundation door bad- en bedlinnen beschikbaar te stellen voor onze vakantiehuizen.

Voor schoonmaakbedrijf CSU is aandacht voor mensen vanzelfsprekend. Het bedrijf draagt daarom graag een steentje bij en doet voor ons de eindschoonmaak en bedden-opmaakservice.

De schilders van De Geluk Groep staan voor een directe aanpak, topkwaliteit en veelzijdigheid. Het bedrijf schilderde het buitenwerk van onze vakantiehuizen.

Maat Caravans BV ontwierp een levensgroot bord met ons logo welke werd gebruikt bij de hartjesactie die werd georganiseerd bij de opening van het eerste vakantiehuis.

Studio S is specialist in fotografie, grafische vormgeving en video’s. Zij maakten de designs voor de hartjesactie die werd georganiseerd bij de opening van het eerste vakantiehuis.

Dankzij Wensing Meubelen zijn de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen voorzien van spiegels, tafelbladen en nachtkastjes.

Ziggo is een internet-, televisie- en telefonieaanbieder die de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen voorziet van Ziggo Mediaboxen XL en Ziggo smartcards.

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service verzorgt complete barbecue- en gourmetmenu’s voor de gezinnen die in de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen verblijven.

Electro van Montfort levert totaaloplossingen voor onder andere telefooninstallaties en verlichting en speelde een grote rol bij de bouw van ons eerste vakantiehuis.

At the Wall is gespecialiseerd in wandvisuals en realiseerde een wandvisual van Koos Konijn in de kinderslaapkamer van het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Atlant zorgt bij bouwprojecten voor een goede stroomlijning. Dit bedrijf regelde het projectmanagement tijdens de bouw van het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Bilir Meubelen is gespecialiseerd in het maken van zitmeubelen. De organisatie levert de bankstellen voor in de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.

BOERplay richt buitenspeelruimtes in en ontwierp en realiseerde de speelplek bij het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Bouwbedrijf Teng Wijen is woningbouwspecialist en heeft een grote rol gespeeld bij de bouw van het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Bruynzeel Keukens staat voor functionele, mooie en betaalbare keukens. De Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen hebben hun keukens te danken aan dit bedrijf.

Chocolate Lovers produceert en verkoopt chocoladeproducten. De foundation krijgt regelmatig chocoladepakketjes voor de gezinnen die in onze vakantiehuizen verblijven.

Coca-Cola richt zich met haar frisdranken op het creëren van bijzondere momenten. Gezinnen die in een foundationhuis verblijven kunnen genieten van deze dorstlesser.

Comfortzorg biedt verpleging en verzorging aan de gezinnen die in een Koos Konijn Foundation Vakantiehuis verblijven. Wat thuis kan, kan ook op uw vakantieadres.

Bij De Arend zijn mogelijkheden op het gebied van banken, poefs en loungebanken onbegrensd. Onze vakantiehuizen hebben hun loungesets aan deze partner te danken.

Koffiespecialist Douwe Egberts stelt verschillende smaken Senseo-pads en thee beschikbaar aan de Koos Konijn Foundation.

Drukkerij Zoetewij drukte de hartjes voor de hartjesactie die de foundation organiseerde tijdens de opening van het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis

ETNA ontwikkelt en realiseert keukenapparatuur. Dit bedrijf voorziet onze Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen van speelgoedkeukens voor de kinderen.

Koos Konijn Foundation

Frontline, expert op het gebied van innovatief klantcontact, helpt de Koos Konijn Foundation bij de juiste inrichting van het contact center.

Bij GlowGolf Weert kunnen de gezinnen die in onze vakantiehuizen verblijven een gratis potje glow-in-the-dark-minigolf spelen in een waanzinnig decor van rivieren, woestijnen en oceanen.

Koos Konijn Foundation

Deze groep vrouwen zet zich in voor kinderen met een ernstige ziekte of handicap door belangeloos fleurige, schattige of stoere dekens en een knuffels te haken, in de hoop dat dit hen troost kan bieden.

Kids Marketeers realiseert merchandise voor kinderen: knuffels, handdoeken, zitzakken… Alles wat kan bijdragen aan een fijne tijd voor de kinderen in onze vakantiehuizen.

Lamb Weston is gespecialiseerd in het creëren van smakelijke aardappelproducten en voorziet de gezinnen in de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen van heerlijke frietjes.

Maxxton is de vaste software partner van Roompot Vakanties en zij beheren het boekingssysteem van de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.

Bouwbedrijf Meulen staat voor zorg, aandacht en kwaliteit en steunt de foundation met het onderhouden van de technische apparaten in onze vakantiehuizen.

Communicatiebureau Nilsson staat voor sterke merken, slimme technologie en effectieve campagnes. Het bureau ontwierp onder andere de flyer van de droomhuiswedstrijd.

Pat Sports realiseert trampoline-installaties op diverse Roompot Vakantieparken. Gezinnen mogen tijdens hun vakantie gratis gebruik maken van deze trampolines.

Koos Konijn Foundation

RoosRos Architecten is een full-service architectenbureau en verzorgt de uitwerking van het winnende ontwerp van de basisscholenwedstrijd ‘ontwerp het vakantiehuis van je dromen’.

Sandee Groep realiseert en beheert buitenruimtes en richt deze in. Het bedrijf verzorgt de tuinen van de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.

Installatiebedrijf Wiel Coolen staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf speelde een grote rol bij de bouw van het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Team Roompot-Nederlandse Loterij is een Nederlandse profwielerploeg. De ploeg ondersteunt de foundation omdat sport net als vakantie bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.

In de winkels van Toys XL ligt speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het bedrijf stelt een deel van het assortiment beschikbaar aan de Koos Konijn Foundation.

Trendy Candy is een leverancier van zoetwaren en biedt kinderen tijdens hun verblijf in het Koos Konijn Foundation Vakantiehuis een gratis Koos snoepzakje.

Van Tol Retail is dé food-retail-specialist van Nederland. Van dit bedrijf krijgen wij shoppers gevuld met allerlei boodschappen voor de gasten in onze Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen.

VerheggenProjects is gespecialiseerd in het leggen van allerlei vloeren en heeft de Koos Konijn Foundation Vakantiehuizen voorzien van een PVC-vloer.

VHS Hekwerken maakt allerlei hekwerksystemen en poorten. Voor de foundation realiseerde het bedrijf het hekwerk rond het eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis.

Wecovi Service levert schoonmaakpakketten voor in de vakantiehuizen.

Werff Media BV ondersteunde de Foundation met een geldbedrag dat wij inzetten om superleuke goodiebags aan de kinderen te bieden tijdens hun verblijf in het Vakantiehuis.