Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > De koning te rijk

De koning te rijk

Ruben (3) en Gijs (1), de 2 jongste kinderen van Melissa en Gerard, hebben beide veel tegenslagen gehad op medisch gebied. Hierdoor werd het leven van het gezin, en zeker van het oudste kindje Lotte (4), behoorlijk op zijn kop gezet. De Koos Konijn Foundation verraste hen daarom graag met een op maat gemaakte vakantie. Van 30 mei tot en met 6 juni verbleven Melissa, Gerard, Lotte, Ruben en Gijs op Vakantiepark Hunzedal. Hierdoor konden ze weer even samen genieten zonder zorgen.

Klimmen en klauteren in een sprookjesbos
“De eerste avond zijn we direct gaan gourmetten”, vertelt Gerard. “Zelf koken, wat was dat leuk en spannend voor de kinderen!” De volgende ochtend was het tijd voor een bezoek aan Vakantiepark Slagharen. “Het was lekker zonnig en rustig en we zijn dan ook van het begin tot het einde gebleven. De kinderen hebben genoten van alle leuke attracties.” Ook is het gezin naar het dorpje Orvelte geweest, waar een klim-en klauterpad is aangelegd in een heus sprookjesbos. “De kinderen voelden zich de koning te rijk!”

Verkleed als een echte prinses
De oudste dochter Lotte wilde al heel lang een keer worden verkleed en geschminkt als een echte prinses. Die wens kwam deze vakantie eindelijk uit. “Wat voelde ze zich speciaal in haar prinsessenjurk!”, zegt Gerard. “Toen we tijdens ons verblijf ook nog bezoek kregen van Koos Konijn, waren de kinderen door het dolle heen. Ze hebben wel 40 minuten met Koos Konijn geknuffeld en met hem gedanst tijdens de minidisco. Wauw, wat een heerlijke vakantie!”