Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > In de watten gelegd

In de watten gelegd

Het weekend van 8 april 2016 was een speciaal weekend voor dit gezin. Niet alleen waren Jeroen en Wilma dit weekend 12,5 jaar getrouwd, maar tijdens dit weekend konden ze ook eindelijk even genieten van een onbezorgd weekendje weg met hun 4 kinderen.

Het gezin heeft een kindje verloren en Daphne, hun jongste dochter van 3 jaar oud, is blind en loopt achter in haar ontwikkeling. Zomaar een weekendje weg gaat dus niet altijd even makkelijk. De Koos Konijn Foundation heeft het gezin een weekend in een Beach House op Roompot Beach Resort aangeboden. Ideaal, omdat de ouders zo de kinderen van 11, 10 en 5 jaar op het strand konden zien spelen terwijl ze zelf bij Daphne in het Beach House konden zijn.


" Het was een onvergetelijk en zorgeloos weekend weg aan het strand. "


Het huisje was bij aankomst prachtig versierd met slingers, er stond een taart in de koelkast en voor de kinderen lagen er verschillende cadeautjes klaar. Op zaterdag kregen we als extra verrassing nog een bezoek van Koos Konijn. Het was méér dan fantastisch en we voelden ons heel welkom en heerlijk in de watten gelegd!

Jeroen en Wilma