Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Een krachtgevend weekend

Een krachtgevend weekend

De schoonmoeder van Simone is voor de tweede keer ziek geworden. Met chemokuren en bestralingen is er veel onzekerheid en leeft de familie van week tot week. “De behandelingen zijn pittig, daarom gunde ik haar een krachtgevend weekend met haar kinderen en kleinkinderen”, vertelt Simone. De Koos Konijn Foundation regelde voor de familie van 29 april tot 2 mei een vakantie op Vakantiepark De Katjeskelder. “Wat hebben we genoten!”

“We zijn mooie en dierbare herinneringen rijker”

Het gezin heeft op het park veel leuke activiteiten kunnen ondernemen, zoals bowlen, spelletjes spelen en lekker eten. Ook Koos Konijn kwam het gezin bezoeken. “De kinderen vonden Koos heel lief, maar het allerleukste waren de cadeautjes die hij mee had genomen.” Ook buiten het park was het genieten tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. “We zijn mooie en dierbare herinneringen rijker!”

“En toen…. Kregen we een enorme verrassing!”

Na een heerlijk dagje zwemmen stond het gezin nog een leuke verrassing te wachten in het huisje. “We kregen een geheel verzorgde gourmet met alles erop en eraan. Vlees, salades, sausjes, stokbrood, pannenkoekenmix, een fruitcocktail en voor de volwassenen een lekker flesje wijn. We zijn enorm verwend en wat hebben we er lekker van gesmuld”, vertelt Simone. “Wij zijn de Koos Konijn Foundation ontzettend dankbaar voor deze mogelijkheid.”