Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Even alles achter laten

Even alles achter laten

Michael en Mariska zijn de ouders van 3 kinderen: Charlotte (4,5), Angelina (3) en Matthias (1). Charlotte heeft de zeer zeldzame ziekte (met name bij kinderen) systemische mastocytose. Dit is een ziekte die vanuit haar beenmerg komt, het zusje van leukemie. Ze is hiermee geboren en het is niet te genezen. De ouders van Charlotte bestrijden iedere dag de vele klachten die Charlotte heeft met veel medicijnen en dragen altijd 2 Epi-pennen bij. Charlotte heeft iedere dag buikpijn, botpijn, hoofdpijn, diarree, heeft flushings en is enorm moe.

De Koos Konijn Foundation heeft het gezin een weekje op Roompot Vakantiepark Weerterbergen aangeboden om even alles achter zich te laten. Op dinsdag 17 mei arriveerde het gezin om 15:00 uur op het park, waar ze ontvangen werden in een compleet versierde familievilla inclusief boodschappenpakket en spelletjes. Ook waren er heel de week fietsen en een bolderkar ter beschikking.

De week bestond onder andere uit gezellig met zijn alle bowlen, glowgolfen, spelen, pizza eten en picknicken. Gewoon leuke dingen doen en lekker even bijkomen.

Zelfs Koos Konijn kwam nog langs de villa! De kinderen zijn met hem op de foto gegaan en ze hebben leuke cadeautjes gehad.


"We zijn heel blij dat we voor het eten wat konden regelen voor Charlotte. Het is voor haar zo leuk als ze iets uit een restaurant kan eten!"


“Om aan te geven hoe belangrijk de vakantie voor Charlotte was: ze is 's nachts al meerdere malen huilend wakker geworden dat ze terug wilde naar de Koos vakantie. Ze heeft zo genoten en het heeft haar die week zo troost geboden!!! Bedankt!”

Michael, Mariska en de kinderen