Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Genieten met de kids

Genieten met de kids

“9 jaar geleden had ik met mijn hele familie een heerlijk ontspannen vakantie op Cape Helius”, schreef Marjolein aan de Koos Konijn Foundation. “Dat zou ik graag nog eens beleven, maar dan met mijn man en onze dochtertjes van 4 en 5 jaar.” Bij Marjolein is op 32-jarige leeftijd uitgezaaide borstkanker geconstateerd en zij zal op jonge leeftijd komen te overlijden. De Koos Konijn Foundation organiseerde daarom in december graag een weekje naar haar favoriete vakantiepark.

Bezoek van Sinterklaas
Het gezin verbleef van 4 tot en met 9 december op Cape Helius. “Op sinterklaasavond werden we verrast met een geheel verzorgde gourmet”, vertelt Marjolein. “Daar hebben we met het hele gezin en de familie die op visite was erg van genoten.” De kinderen werden ook nog verrast met een bezoek van Sinterklaas en cadeautjes. “Het was superleuk dat Sinterklaas langskwam! De kids hebben genoten, dat was voor ons heerlijk om te zien.”

Time flies when you’re having fun
Tijdens de vakantie kwam niet alleen Sinterklaas, maar ook Koos Konijn op bezoek bij de kinderen. “De kinderen gaven hem high fives en knuffels en mochten zelfs met hem op de foto”, vertelt Marjolein. Het gezin had aangegeven graag naar Adventuredome te gaan. Van de gekregen vrijkaartjes werd dan ook met plezier gebruikgemaakt. In het weekend werd voor de volwassenen ook nog een ontspanningsmassage geregeld en ze kregen een avond sushi aan huis bezorgd. “Het was fijn om er even tussenuit te zijn. De tijd is voorbij gevlogen!”

Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation