Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Kerst zonder dokters

Kerst zonder dokters

Peter en Viveka zijn met hun 2 jongens Yme (9) en Tijn (4) van 21 tot en met 28 december op De Katjeskelder geweest. Tijn (4) heeft sinds 2 jaar longproblemen en ligt daardoor veel in het ziekenhuis. Vrienden Piet en Miranda wilden het gezin daarom graag verrassen. De Koos Konijn Foundation sprong bij en organiseerde een kerstvakantie vol leuke activiteiten. Natuurlijk mochten Piet, Miranda en hun 2 kinderen zelf ook gezellig meegenieten.

“Binnen stond de eerste verrassing al klaar”

“Na een warm welkom bij de receptie was het tijd om naar het huisje te gaan”, vertelt Viveka. “Binnen stond de eerste verrassing al klaar: 2 versierde kerstbomen met daaronder spelletjes van Toys XL, chocolade van Chocolate Lovers en cadeaus van Koos Konijn!” De volgende verrassing liet niet lang op zich wachten … Koos Konijn kwam op bezoek, samen met een professionele fotograaf. “Alle kinderen mochten op de foto met Koos. Onder het zingen en dansen op muziek werden mooie foto’s genomen. De kinderen vonden het geweldig en wij ook!”

“Tijn kon lekker spelen en genieten van het kind zijn”

De volgende dag bracht het gezin een bezoek aan de Efteling. Viveka: “Wat hebben de kinderen veel gedaan! Ze gingen van het Carnaval Festival naar de Python, van het Sprookjesbos naar de Vogelrock en bezochten nog veel meer attracties. Na heerlijk frietjes te hebben gegeten, gingen iedereen ’s avonds moe maar voldaan slapen.” Op eerste Kerstdag genoten de gezinnen van een heerlijke brunch en ’s avonds van een uitgebreid kerstbuffet. “Tijdens het buffet werden we verrast door een goochelaar, die ons de mooiste trucs liet zien. We hebben deze vakantie echt kunnen bijkomen. Even geen dokters voor Tijn, maar lekker spelen en genieten van het kind zijn.”

Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation