Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Ontspannen op Weerterbergen

Ontspannen op Weerterbergen

Door financiële zorgen zaten uitjes en vakanties er niet in voor het jonge gezin van Merel en Jan. Toch houden ze de moed erin en proberen ze voor hun twee kinderen altijd mooie momenten met elkaar te creëren. Een weekendje weg was voor hun dus een grote verassing waarin ze tijd hadden voor elkaar en hun kinderen.

Het is een ontzettend lekker weekend geweest. We verbleven in vakantiepark Weerterbergen en hebben ons goed vermaakt in en rond het park. De meiden vonden het heerlijk om in het huisje te blijven, maar we hebben ook gezwommen, gewandeld en gespeeld op het park en we hebben ook nog even een kijkje genomen in Weert.

We kregen op zaterdag ook nog een speciale Pietenbrunch aangeboden. Er was een buffet vol lekkers, maar mijn dochters vonden de pieten wel een beetje spannend en eng, maar we hebben ervan genoten.

Het was heerlijk om je even geen zorgen te maken over de dagelijkse dingen. Dankzij het zakgeld konden we lekkere dingen kopen en de eerste avond hebben we zelfs patat gehaald. Dat kunnen we thuis nooit doen dus dat was nu echt een traktatie.
We hebben ook heerlijk kunnen zwemmen op het park. Vooral de meiden vonden ze zo mooi en fijn. Die koppies gingen zo stralen en dat was voor Jan en mij geweldig om dat plezier te zien.


" We hebben het echt goed gehad. Even niks en ontspannen "


De vakantie was heel erg leuk en ontspannend. Even niet aan alle zorgen hoeven denken, maar alleen bezig zijn met de kinderen. We hebben met zijn vieren echt even de rust gepakt en daar waren we allemaal aan toe.
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Reis met je hart