Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Opening eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis

Opening eerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis

In het weekend van 19 tot 22 mei was het volop feest op Roompot-vakantiepark Weerterbergen. Tijdens het jaarlijkse Koos Fanweekend vol spetterende activiteiten stond een bijzonder onderdeel op het programma: de opening van het allereerste Koos Konijn Foundation Vakantiehuis! Hier kunnen gezinnen 365 dagen per jaar genieten van een ontspannen tijd.

Een speciaal ingerichte vakantiewoning
De Koos Konijn Foundation is een initiatief van Roompot Vakanties en zet zich sinds 2016 in voor het geluk en zorgeloos plezier van kinderen. Dit doet de Foundation onder andere door vakanties te organiseren voor gezinnen die het moeilijk hebben. Vanaf nu kunnen deze gezinnen overnachten in een speciaal ingerichte woning op vakantiepark Weerterbergen: het Koos Konijn Foundation Vakantiehuis. Een fantastische mijlpaal voor de Foundation!

Hartenwensen
Voor de officiële opening van de vakantiewoning op zaterdagmiddag 20 mei mochten alle aanwezige kinderen nog een hartenwens opschrijven. Iedere wens was bedoeld voor de gezinnen die in het huis zullen verblijven. De kinderen hingen hun wensen elk op een levensgroot hart. De mooiste wensen kwamen voorbij, van 'Ik wens dat iedereen net zo’n fijne vakantie heeft als wij.' tot 'Ik wens dat Koos Konijn zal knuffelen met alle kindjes die ziek zijn.'.

Een bijzonder moment
Na de hartjesactie liepen alle sponsoren, collega’s en aanwezige pers samen met de directie van Roompot Vakanties naar het prachtig versierde vakantiehuis. Daar namen wethouder Martijn van den Heuvel van de gemeente Weert en mascotte Koos Konijn de sleutel in ontvangst. Onder luid applaus werd het huis daarna officieel geopend. Natuurlijk mochten alle aanwezigen een kijkje nemen in de woning, die helemaal is gerestyled en zelfs 2 speciale Koos Konijn-kamers heeft voor de kinderen. Hier kunnen de komende jaren heel veel gezinnen genieten van een ontspannen tijd met elkaar!

Opening eerste Koos Konijn Foundation vakantiehuis
Opening eerste Koos Konijn Foundation vakantiehuis
Koos Konijn Fanweekend
Koos Konijn Fanweekend