Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Terug naar Bospark 't Wolfsven

Terug naar Bospark 't Wolfsven

De opa en oma van Bianca (26) hadden jarenlang een stacaravan op Bospark ‘t Wolfsven. De hele familie kwam hier regelmatig samen. “Het was voor ons een rustoord waar we echt even bij elkaar konden zijn”, vertelt Bianca. Helaas zijn de opa, oma en moeder van Bianca overleden. Vanuit de Koos Konijn Foundation kreeg ze samen met haar 2 zussen en 2 kinderen de kans om de oude kampeerplaats nog eens op te zoeken. Precies in het weekend waarin haar moeder jarig was.


" Het fijnste was dat we echt onbezorgd konden genieten "


Een leuke verrassing
“De vakantie overtrof onze verwachtingen. Bij aankomst kregen we een cadeaubon waarmee we lekker konden eten in het restaurant. Op weg naar ons huisje zagen we al slingers en ballonnen hangen. Dat was een leuke verrassing.” Op 5 maart, de verjaardag van de moeder van Bianca, bracht het hele gezin een bezoek aan hun oude kampeerplaats. “Die lag er nog precies zo bij als vroeger. Dat was heel bijzonder om te zien.”


" De kinderen waren gewoon verliefd op Koos "


2 keer bezoek van Koos Konijn
Koos Konijn bracht het gezin tijdens het weekend niet 1, maar 2 keer een bezoek: op zaterdag ontbeet hij gezellig mee en op zondag kwam hij met de kinderen spelen. “De kinderen waren gewoon verliefd op Koos”, vertelt Bianca. “Ze bleven hem maar knuffelen en kusjes geven. Het dansen met Koos vonden ze het allerleukst en de knuffel die ze kregen gebruiken ze nu als slaapknuffel. Onwijs bedankt allemaal voor de goede service. We konden weer een weekend onbezorgd met elkaar genieten!”