Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Een vakantie zonder zorgen > Volop blijven genieten

Volop blijven genieten

Toen Robbert Jan een aantal jaar geleden de diagnose ‘ALS’ kreeg, vond een flinke verandering plaats in het leven van zijn gezin. ALS is een ongeneeslijke spierziekte, waarbij de spieren steeds verder uitvallen. Zo kan Robbert Jan inmiddels niet meer zelfstandig lopen. “Ondanks alle veranderingen blijven we positief in het leven staan en genieten we volop”, schreef zijn vrouw Hiske. “Maar wat zou het fijn zijn als we nog eens ontspannen vakantie konden vieren met onze kinderen Alec (2) en Samuel (1).”

Een weekje naar Noorzee Résidence Cadzand-Bad
Van 8 tot en met 15 januari was het zover: het gezin mocht genieten van een vakantieweek op Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Het werd een week met een heleboel verrassingen. Het begon al goed met hun vakantiehuis waarbij de sushi aan de tafel werd geserveerd. Ook gingen Robbert Jan en Hiske deze week een dagje met z’n tweeën op pas en mochten ze lekker dineren bij restaurant Ecluse in Sluis.

Qualitytime met zijn vieren
In de vakantieweek had de Koos Konijn Foundation ook nog vrijkaartjes geregeld voor een gezellig dagje naar de Tropical Zoo in Kwadendamme. Tijdens het bezoek ging ook een fotograaf mee, die mooie foto’s van het gezin maakte. “We hebben echt kunnen genieten van de qualitytime met z’n vieren”, zegt Robbert Jan. “Het was een fijne week vol verrassingen, we hebben een topvakantie gehad!”