Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > De eerste vakantie voor Suzanne met haar dochtertje

De eerste vakantie voor Suzanne met haar dochtertje

Voor Suzanne was het de eerste keer dat ze er samen met haar dochtertje even tussenuit kon gaan. Ze heeft kunnen genieten van een paar heerlijke dagen weg op vakantiepark Weerterbergen, in het speciale Koos Konijn Foundation vakantiehuis.

Goede start
De bestemming was voor ons niet ver rijden. Binnen een uur kwamen we aan op het park. Het huisje was super mooi en alles was goed verzorgd. We kregen een boodschappenpakket en mijn dochtertje kreeg bij aankomst al meteen een leuke knuffel. Dat soort extraatjes waren zo leuk!”

Top locatie
“Ik vond de accommodatie en het park echt super. Ik zou hier zelf ook zeker voor hebben gekozen als ik een vakantiepark zou moeten uitkiezen. Het is zo leuk dat er voor die kleine ook van alles te doen was. Ze heeft heel wat uurtjes doorgebracht in de speelhal, ook heeft ze mee gedanst bij de Koos Konijn disco. Ik had dit zelf alleen nooit kunnen bekostigen. Niet alleen de reis, maar ook de boodschappen en het eten waren al een duur grapje geworden. Zo onwijs fijn dat dat al allemaal geregeld was.”

Op bezoek
“Mijn ouders waren vrijdagavond ook gekomen, die zijn de rest van het weekend gebleven. Dat was heel gezellig en het huis was er groot genoeg voor.”

Ziek naar huis
"Het was onwijs jammer dat mijn dochtertje ziek werd en we zondagmiddag, iets eerder dan gepland, terug naar huis moesten gegaan. Ondanks dat hebben we wel echt genoten. We hebben ook zo veel gedaan. Ik heb haar wel echt zien genieten.”

“We hebben gewoon even zorgeloos kunnen genieten”

Dankbaar
“Nu we weer thuis zijn, ben ik zo dankbaar. Het was ook echt heel leuk dat mijn dochtertje al die extraatjes heeft gekregen. Zo kreeg ze een knuffel, een pet, een memoriespel, een stuiterbal en bij het pizzarestaurant kreeg ze een schortje. We zijn echt in de watten gelegd. Echt super!”

Vakantieverhaal Suzanne
Vakantieverhaal Suzanne