Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Genieten op Hoenderloo

Genieten op Hoenderloo

Voor familie Hulsman zat een vakantie of familie-uitje er normaal gesproken niet in. Hun jongste dochter Nessa (9 maanden) heeft een zeldzaam syndroom waardoor ze regelmatig naar het ziekenhuis moeten. Dit kost veel energie waardoor er weinig tijd overblijft voor activiteiten met de andere 3 kinderen (Isa, Siem en Emy). Om de familie toch met zijn allen plezier te laten beleven, werden ze verrast met een compleet verzorgde week vakantie op Bungalowpark Hoenderloo.

“Het was echt een super toffe vakantie. De kinderen werden van top tot teen verwend met ieder een eigen mand vol cadeautjes. Ze zijn nog steeds dagelijks dankbaar voor al het leukst wat ze hebben gekregen. Niet alleen de cadeautjes, maar ook de activiteiten die we op en rondom het park Hoenderloo hebben mogen doen, was voor ons heel speciaal. Voor elke activiteit kregen de kinderen een stempel voor op de stempelkaart, ze konden een ijsje halen, om frietjes en kregen toffe ansichtkaarten van Koos Konijn. En ook het animatieteam op het park was ontzettend gezellig, ze waren heel persoonlijk en vriendelijk naar ons en de kinderen.

“De kinderen maken elke dag nog gebruik van de drinkbeker, het ontbijtbordje en niet te vergeten: de tas van Koos Konijn.”

Het was een hele geslaagde vakantie. We hebben met zijn allen genoten van elkaar en van de vakantie, dit was iets wat wij nodig hadden en daar zijn wij heel dankbaar voor!”


Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Bungalowpark Hoenderloo en de Julianatoren.

Koos Konijn Foundation
Koos Konijn Foundation