Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Marijke – Nieuwe energie

Marijke – Nieuwe energie

Marijke en haar zoontje gingen voor het eerst met elkaar op een korte vakantie. Het werd een fantastisch verblijf op vakantiepark Weerterbergen.

Prachtige accommodatie
“Het huisje was heel leuk ingericht. Echt geschikt voor kinderen. We waren nog nooit op vakantie geweest en we hebben erg genoten van dit vakantiepark.”

Een echte waterrat
“We zijn heel lang in het zwembad geweest. Mijn zoontje vindt het heerlijk om in het water te spelen. Hij is een echte waterrat.”

Schommel
“We zijn ook veel in het speeltuintje geweest. De schommel vond hij helemaal geweldig. Ik ben druk bezig met een opleiding, waardoor ik minder tijd heb om samen met mijn zoon eropuit te gaan. Nu was het echt super om hem zo te zien genieten.”

Lekker eten
“Alle extra’s die ons werden aangeboden door de Koos Konijn Foundation waren super. We hebben heerlijk gegeten van alle lekkere dingen die voor ons waren klaargezet.”


"Het was heerlijk om deze tijd samen met mijn zoontje te kunnen zijn."


Speelkeukentje
“Voor de animatie was mijn zoontje te klein. Hij vond het maar gek en een beetje eng. Voor hem was het speelkeukentje in ons huisje helemaal top. Hij heeft daar zo fijn mee gespeeld.”

Nieuwe energie
“Nu we weer thuis zijn merk ik dat ik nieuwe energie heb om dingen op te pakken. Ik kan alles beter aan.”

Vakantieverhaal Marijke
Vakantieverhaal Marijke
Vakantieverhaal Marijke