Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Roompot laat tientallen wensen in vervulling gaan!

Roompot laat tientallen wensen in vervulling gaan!

Roompot heeft tientallen wensen in vervulling laten gaan. De gelukkigen, die allemaal een verzoek hadden ingediend tijdens de Wensweken, ontvangen tussen de 200 en 750 euro voor zeer uiteenlopende projecten. De aanvragen komen uit Nederland, België en Duitsland.

De afgelopen weken ontvingen we enkele honderden verzoeken. De jongste aanvrager 6, de oudste 84 jaar. Iedereen kon een aanvraag doen: personeelsleden, woningeigenaren en gasten, maar ook mensen die nog niet eerder naar Roompot op vakantie zijn geweest. Uit alle verzoeken zijn er 63 geselecteerd. De aanvragers ontvangen een financiële bijdrage voor een (sponsor)project, sporttenues, bidons of bijvoorbeeld een verblijf op een Roompotpark.

Tot de winnaars behoren onder andere een groep goochelaars die workshops geven aan kwetsbare kinderen, een mevrouw die boodschappen doet voor arme mensen uit haar gemeente, een EHBO-vereniging die nieuwe tassen nodig had en een stichting die uitstapjes voor ouderen organiseert, maar waarvan de bus aan vervanging toe is.

Hieronder een aantal reacties van verschillende winnaars:

Winnaar vakantiecheque: “Fantastisch nieuws is dit, zoonlief springt hier een gat in de lucht. Mijn vrouw zal verrast zijn als ik het vanavond vertel”

Winnaar sponsorbijdrage: “Oh ik ben helemaal sprakeloos, wat ontzettend blij hebben jullie ons gemaakt. Met deze bijdrage kunnen we nog meer kinderen helpen met een energiestofwisselingsziekte.”

Winnaar sponsorbijdrage: “Wauw, wat geweldig om te horen. Met deze bijdrage kunnen we nog meer goochelvoorstellingen en workshops geven aan kwetsbare kinderen om hun zelfvertrouwen te vergroten.”

Roompot Wensweken | Koos Konijn Foundation