Omdat een vakantie voor elk gezin mogelijk moet zijn!

Home > Vakantieverhalen > Sofie's wens gaat in vervulling

Sofie's wens gaat in vervulling

De wens van de 29-jarige Sofie uit Bergen op Zoom was om een weekendje weg te kunnen met haar familie. Dankzij de Koos Konijn Foundation kon de ongeneeslijke zieke Sofie met haar familie genieten van een weekendje weg op vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout. De Koos Konijn Foundation regelde het verblijf en zorgde ervoor dat Koos Konijn het gezelschap warm ontving op het vakantiepark.

Sofie wil met het weekendje weg haar familie bedanken voor de steun die zij van hen krijgt. In 2015 werd borstkanker bij haar ontdekt en kreeg Sofie te maken met heftige behandelingen. In augustus kreeg zij verschrikkelijk nieuws te horen. Er waren uitzaaiingen aangetroffen en het ziekenhuis denkt dat Sofie niet lang zal blijven leven.

Sofie vertelt: "Ik ben ziek, maar mijn familie zit ook midden in deze ziekte. Zonder hen had ik dit niet gekund. Ik heb al duizendmaal dankje gezegd, maar het voelt niet voldoende. Het geeft me rust dat ik ze dit weekend kan aanbieden." Na afloop van het weekend laat Sofie weten dat ze het weekend fijner vond dan verwacht. “Het weekend was zelfs nog fijner dan verwacht”, “Alles was helemaal fantastisch."

Koos Konijn Foundation